Logo

Modified: Wednesday, February 10, 2010

Door middel van alternatieven worden keuzen duidelijk

Dit is een van de kernwaarden waar Personalcoaching4u voor staat.

Marjolein de Zwart-Storm
Personalcoach4u

Zij is de oprichtster en eigenaar van dit bureau, welke gevestigd is in Maastricht. Door het onderzoeken van alternatieven en inherent daaraan, het maken van keuzen heeft zij in 2007 personalcoach4u opgericht. Het is een dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op mensen die willen groeien en een duw in de juiste richting nodig hebben. Dit zijn over het algemeen mensen met een HBO of universitaire achtergrond, echter de actuele doelgroep is veel breder. Coaching is voor iedereen.

Zoals beschreven in de mission statement bieden wij onze diensten aan een zo breed mogelijk publiek aan, met overal doel de kwaliteit van leven en het zakelijk succes te verbeteren. Persoonlijke groei staat hierbij centraal. Het is immers de enige manier om veranderingen te bewerkstelligen. Om u als klant, individueel of de organisatie, goed te kunnen bedienen dienen we op verschillende gebieden een uitstekende expertise in huis te hebben. En die expertise is er!

Marjolein beschikt over een ruim netwerk van gerenommeerde collega’s die eveneens een eigen bureau hebben, ieder met zijn eigen specialisme. Samenwerking met een of meerdere van hen wordt over en weer aangegaan, indien de omvang of de gevraagde expertises daartoe aanleiding geven.

Na vier jaar psychologie aan de universiteit heeft zij gekozen voor een opleiding tot maatschappelijk werkster. Tijdens de opleiding is Marjolein werkzaam geweest als ambulant hulpverlener bij de verlavingszorg. Zij is bij verschillende commerciële bedrijven werkzaam geweest. In haar laatste baan was zij werkzaam als re-integratieadviseur bij Randstad Rentree. Zij heeft met succes haar eigen projecten opgezet en bovenal, vele mensen gecoached opweg naar een nieuwe baan. Daar heeft zij met plezier gewerkt. Echter merkte ze dat er een behoefte was aan coaches die breder waren georiënteerd, anders dan waar mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan op dit moment mee in aanraking komen. Door ondermeer die ervaring is haar unieke visie ontstaan. Vanuit haar passie voor meer vrijheid, zelfstandigheid en het najagen van haar eigen visie is het bedrijf personalcoach4u ontstaan.

Personalcoach4u hanteerd een persoonlijke en op uw situatie afgestemde aanpak met respect, vertrouwen, loyaliteit, resultaatgericht, ambitie, inspiratie en efficiëntie. Wellicht kunnen we u ondersteunen bij het volgen van de weg van uw passie.

Certificeringen
Marjolein is gecertificeerd als maatschappelijk werkster, mediator en als coach. Als Maatschappelijk werkster en mediator opgeleid bij Hogeschool Zuyd is Sittard. Als coach opgeleid aan de Nationale Handelsacademie.

Lees meer over ons >
Lees meer over onze visie >


Oprichtster van personalcoach4u
Marjolein de Zwart-Storm