Logo

Modified: Monday, February 08, 2010

Wat doet PersonalCoach4U

Personal coachen is midden jaren ‘70 begonnen in California. Therapeuten en andere vaklieden bemerkten dat cliënten behoefte hadden aan persoonlijke ondersteuning in hun leven en besloten het coachen te ontwikkelen tot een onafhankelijke discipline.
De evolutie van het coachen is beïnvloed door de groeiende interesse in persoonlijke ontwikkeling, het scholen van volwassenen, elementen van de psychologie en andere organisatorische en leidinggevende componenten.

Vandaag de dag wordt het coachen gezien als een goed in te zetten discipline bij de ontwikkeling van de mens. De coach helpt mensen hun dromen, wensen en aspiraties te formuleren, hun doelen en missies te verhelderen en hierdoor deze te realiseren.

In het relatief kleinschalige Nederland is het coachen nog in opkomst. In het Nederlands bedrijfsleven is het volgen van een training of workshop de gewoonste zaak van de wereld. Echter, het hebben van een personal coach, komt veel minder vaak voor. Toch wint coaching aanzienlijk aan populariteit door de grote mate van efficiency en effectiviteit ten opzichte van traditioneel opleiden/trainen.

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in persoonlijke groei, door het vergroten van uw efficiëntie, communicatie en interne motivatie. De resultante is een verbetering van de kwaliteit van leven, persoonlijk geluk en uw zakelijk succes!

Wie wil dat nou niet? We doen dit voor een zo breed mogelijk publiek. Personalcoach4u werkt nauw samen met gerenommeerde partners. Hierdoor kunnen we zowel individuen, koppels, families, lager management alsmede het hoger management en organisaties een coachingstraject op maat aanbieden. Succes, persoonlijke en zakelijke groei is wat onze klanten ervaren.

Wij hebben een schat aan kennis en ervaring in huis voor u om gebruik van te maken. Het heeft geen zin om specifiek op te sommen wat dat is. Als u het probleem of blokkade die u ervaart met ons deelt, kunnen wij samen met u tot een oplossing komen. Uiteraard wordt alle informatie strikt vertrouwelijk behandeld. U kunt zich online inschrijven, een email sturen of gewoon even bellen.

Zoals u heeft gemerkt zijn er veel verschillende personal coaches. Het is begrijpelijk dat het moeilijk is een keuze te maken. Daarom hebben wij kort onze aanpak beschreven.

Wat ons uniek maakt is de persoonlijke en op uw situatie afgestemde aanpak, aangevuld met een schat aan ervaring. Deze aanpak is zeer flexibel en vindt doorgaans via de telefoon en e-mail plaats.

Respect, vertrouwen, loyaliteit, resultaatgerichtheid, ambitie, inspiratie en efficiëntie hebben wij hoog in het vaandel. Wij zijn doelgericht en leveren meetbare resultaten af.

Lees meer over onze aanpak >
Lees meer over waarmee helpt een coach >
Lees meer over welke vragen heeft u >


Illustratief voor persoonlijke groei.
Bron: Beeldentuin, Kröller Müller Museum