Logo

Modified: Monday, February 08, 2010

Wij bij Personalcoach4U kunnen u op de volgende vlakken van dienst zijn:

  U voelt zich, eenzaam, lusteloos en moe en weet niet hoe u dit zelf kunt oplossen. Een coach helpt u met dit gevoel en geeft u een actieplan om uzelf weer levendig en vol energie te voelen. Ook zullen we concrete stappen nemen om de eenzaamheid weg te nemen en weer sociale contacten aan te gaan en te onderhouden.

  U merkt dat u in zeven sloten tegelijk loopt, u heeft het gevoel dat er aan alle kanten tegelijk aan u getrokken wordt. Dit kan zowel op werkvlak zijn als privé of gecombineerd. Een coach begeleid u om hiermee om te gaan, prioriteiten te stellen en waar nodig afstand te bewaren.

  U heeft al tijden een gewoonte waar u niet al te trots op bent en het wil u maar niet lukken hier zelfstandig mee te stoppen. Een coach kan net de stok achter de deur zijn om u te helpen van uw slechte gewoontes af te komen.

  Het gaat al een tijdje niet zo goed tussen u en uw partner. Uw maakt veel ruzie of u merkt dat uw relatie in een sleur is geraakt, maar u wil nog niet opgeven. Een coach kan u en uw partner helpen om elkaar beter te begrijpen waardoor de passie weer kan opbloeien.
PersonalCoach4U helpt u vooruit, door samen
met u het juiste pad uit te stippelen!

Uw persoonlijke coach helpt u bij het voorbereiden van elke situatie die u als een potentiële uitdaging ziet. Uw coaching sessie wapent u met een actieplan, vertrouwen en de juiste aanpak voor succes.

Coaching kan nuttig zijn wanneer u vastloopt op een of vele gebieden in uw leven. Bij PersonalCoach4U zijn we breed georiënteerd en richten we ons op negen gebieden:

Eenzaamheid & Depressieve stemming-Verslaving & Afvallen-Stress-Relaties & Seksualiteit en Carrière

Individuen - Entrepeneurs - Koppels - Families
PersonalCoach4U kan veel voor u betekenen. Voor u een uitstekende keuze als uw persoonlijke coach. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Investeer een moment van uw tijd in uw toekomst!

Voordelen van telefonische consulten boven face-to-face contact

 • Openheid: aan de telefoon spreekt men over het algemeen vrijer, waardoor de coach en coachee samen veel sneller tot de kern van de coachvraag komen.
 • Minder spanning, meer gemak: de coachee bevindt zich tijdens de coachgesprekken in zijn/haar eigen gewenste omgeving, waardoor er minder spanning ontstaat dan tijdens een face-to-face gesprek.
 • Tijdbesparend: geen reistijden en files.
 • Kostenbesparend:  geen kosten voor trainings-/vergaderaccommodatie.
 • Laagdrempelig: telecoaching is zeer toegankelijk op elk tijdstip op elke locatie.
 • Breed aanbod: de gecoachte kan gebruik maken van een breed aanbod aan telecoaches, ongeacht waar in de wereld zij zich bevinden.
  Tempo: de gecoachte bepaalt het tempo, maar wordt wel uitgedaagd om meer te doen dan hij/zij zonder coach zou hebben gedaan.


Hoger management - Excecutives - Van spin organisatie naar structuur organisatie
PersonalCoach4U is voor u een uitkomst. Wij werken samen met gerenommeerde partners met jarenlange ervaring op hoge management posities in de zakenwereld. Wij helpen u en uw bedrijf nog succesvoller te worden.

Speciaal voor deze doelgroep bieden wij een tweetal zeer waardevolle cursussen gegeven door een voormalig Captain of Industrie die u uw bedrijf niet zou mogen laten missen:

 • Management opleiding - Buisiness is a game, but play it in a professional way
 • Leadership - How to build a leader

Lees meer over welke vragen heeft u >
Lees meer over onze aanpak >